Dit stijlvolle restaurant als onderdeel van het monumentale pand Prinsenhof vormt een schitterende locatie voor fine dining. In afwachting verschijnen een aantal uiterst verfijnde amuses waardoor onze zintuigen op scherp staan. Vanaf het eerste gerecht is het raak: minisalade van noordzeekrab afgedekt met een laagje gelei en krokantje van limoen, omringd door een frisse saus met kefir. Alle producten zijn van zeer hoge kwaliteit en worden met respect klaargemaakt. Dit hoge niveau houdt stand tot en met het dessert: quenelle van rabarbermousse op een gouden krokantje met daaronder een dun schijfje rabarbergelei, schijfje aardbei en als basis een mix van roomkaas, hibiscus en vlierbes, het geheel omcirkeld door rabarbersap. Ook deze keer is de presentatie prachtig. Complimenten. Nog een groot compliment gaat naar de vakkundige en enthousiaste bediening en de sommelier die trefzekere en kwaliteitsvolle wijn-spijscombinaties voorstelt. Een team dat voor een gouden randje zorgt. Een puntenstijging is op zijn plaats.