Back to search results

Niemeijer
1320

Janick en Leonie Niemeijer brengen in een à la carte aanbod graag Groningse streekgerechten op het voorplan. Zoals een eierbal die met onder meer vadouvan, kerrie, eryngii en honing een bijzondere opwaardering krijgt. De chef kiest voor een persoonlijke toets en werkt het liefst op basis van zoveel als mogelijk lokale producten waaronder ook opbrengst uit eigen moestuin en bijenkorven in Gasselte in Drenthe. Bij de nagerechten verdient niet alleen crêpe suzette aanbeveling maar eveneens gebakken eendenlever met koffie, vanille en brioche.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 17:30-00:00
Woensdag Gesloten — 17:30-00:00
Donderdag 12:00-16:00 — 17:30-00:00
Vrijdag 12:00-16:00 — 17:30-00:00
Zaterdag 12:00-16:00 — 17:30-00:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Blumé

13,520

De Oude Tijden

1320

De Betere Tijden

13,520