Dit in de teen van de kolossale Montevideo-toren gehuisveste restaurant op de ‘Kop van Zuid’ valt op door zijn aangename sereniteit, strakke sobere inrichting, gedempte muzak en zachtmoedige service. Hoewel chef Daniel Kwan zijn keuken aanprijst als Japans-Franse fusie, beslaat de uitgebreide menukaart toch vooral heerlijkheden uit het land van de rijzende zon. Naast een aantrekkelijk aanbod nigiri's, sashimi, en maki’s is er een kleine greep ‘normale’ voor-, hoofd- en nagerechten die minimaal verrijkt zijn met accenten uit de haute cuisine. Zoals spiesjes met op binchotan-houtskool geroosterd wagyu overgoten met beurre blanc van witte soja en peterselie. En gegrilde sukade van rund komt behalve met choisam, krabpasta, Japanse bundelzwam en kabocha crème, ook met aardappelgratin. Perfect bereid met harmonieuze smaken. Eveneens een pluim voor de rijke wijnkaart. De eerste koksmuts is binnen.