Ferdy van Rijswijk en Noëmie Haentjens hebben met Rozewied aan het dorpsplein van Kortgene een innemend en aantrekkelijk restaurant neergezet. We worden verwelkomd met een bordje verse groenten en emulsie van hazelnoten als prelude op een mooie stoet aan amuses die onze smaakpapillen elegant op scherp zetten. Daaronder een kroket van brandade met gerookte paprika, tartaar van hamachi met ponzu en lavas en cannelloni met Beemster kaas en gel van cabernet sauvignon azijn. Voorgerecht is versneden oester met salade van aardappel, gember, citroengras, Oosterscheldepaling en beurre blanc. Cappellacci of pasta gevormd in de vorm van een hoedje is gevuld met artisjok en pleziert door een perfecte beet en een zeer intens goed gekruide vulling en jus. Uitstekende met citrus gemarineerde kersen uit Kats als zeer geslaagd dessert met ijs van kers en structuren van verveine en karamel.
Van april tot en met september van woensdag avond tot en met zondagavond geopend