Southern Cross
1320

Keuken van ‘down under’ in een aangename setting en regie van chef Peter Edwards en gastvrouw Natasja Edwards. Denk aan bitterballen van krokodillen met rode curry of ragout ban kangoeroe. Op de Kamado barbecue krijgen diverse versnijdingen van Black Angus rund naast een perfecte cuisson ook een aangename jus mee. Voor liefhebbers van vis brengt de chef filet van barramundi met puree van pastinaak, marmelade van bloedsinaasappel, bieslook olie, zwarte look, selder en pastinaakchips. Met de beste wijnen uit Australië als compagnon aan tafel. Bij de nagerechten uiteraard pavlova, het nationaal dessert bij uitstek waarvan de origine door de buren uit Nieuw-Zeeland wordt geclaimd. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00-22:00
Donderdag 18:00-22:00
Vrijdag 18:00-22:00
Zaterdag 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Red Orchids

1320

Landgoed Groenendaal

1320

Mr & Mrs

1320