Prachtige ligging, want vlak naast De Vliet en het groen van de plaatselijke golfclub. Het terras in de zomer is erg aantrekkelijk, maar ook binnen is het sfeervol zitten in dit monumentaal pand dat over een aantal suites beschikt. Warme sfeer en elegante inrichting, perfect voor de al even elegante creaties van eigenaar-chef Erik Tas. Producten van topkwaliteit, voor minder gaat hij niet. Tas houdt van producten zoals tarbot, wagyu beef, kreeft en zwezerik die hij in hun waarde laat. Geen overbodige liflafjes op het bord, maar passende garnituren, sauzen en perfecte cuissons die zijn vakmanschap aantonen en de basisproducten naar een hoger niveau tillen. Uit het Prestigemenu een prachtcombinatie van hamachi met jalapeño, umeboshi en duindoornbes. Als opener kon dat tellen. Als hoofdgerecht sappig wagyu beef met aubergine, prei en shiso. Opnieuw een creatie die een grote indruk naliet. Over de bediening kunnen we kort zijn: professioneel, attent en meedenkend met de gast.