't Klooster
1420

‘Volg de natuur’ is de slogan van restaurant ’t Klooster. En zo puur als die uitspraak klinkt, zo zuiver is de uitvoering op het bord. Trouw aan seizoenen, louter groenten uit eigen moestuin en overige producten die écht lokaal zijn geproduceerd, ’t Klooster laat zich graag uitdagen door zichzelf duurzame beperkingen op te leggen. Door het vakmanschap, originaliteit en het plezier van de keuken, komt de gast echter niets tekort. Chef-kok Roy Schipper voert een sterke keuken met onder meer fermentatietechnieken en verdient een hogere score en een tweede koksmuts. We genieten van snoekbaars uit de Merwede, ingedroogd en langzaam op de huid gebakken, XO-saus, rauwe takjes winterkers met schuim van winterkers, gebarbecuede en rauwe prei, kimchi van kool en olie van bieslook. Resultaat is een veelzijdige en homogene compositie die de subtiele smaak van de zoetwatervis knap sublimeert.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 18:30-23:00
Donderdag Gesloten — 18:30-23:00
Vrijdag Gesloten — 18:30-23:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-23:00
Zondag Gesloten

Team

Rik Veen Chef, Eigenaar
Roy Schipper Chef, Eigenaar
Toby Sadettan Eigenaar, Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

't Kalkoentje

1420

Flicka

14,520

Tollius

1420