Back to search results

The Lemon Tree
14,520

Wij proeven bij The Lemon Tree zeer eigentijdse, vernieuwende en complexe smaken die telkens mooi samenkomen. De balans die de jonge chef Valentijn Bergers zoekt tussen elementen leiden tot subtiele gerechten. Wat te denken van een Belgische wafel met cremeux van ganzenlever, mousse van kefir, bietpoeder en stroop van onrijpe aardbei. Verrassend is eveneens bereiding van coquille met de gedroogde koraal, gerookte paling en saffraan schuim. Lokaal biologisch gekweekt kalf uit Twello is in dashi gegaard en daarna gebrand, verrijkt met eigen jus en verder voorzien van jonge doperwten en crème van zwammen. Ook in het nagerecht vinden we de zoektocht naar subtiele balans terug, naar combinaties met bijvoorbeeld ongewone zuurtjes. Skyr hangop combineert de chef met granité van de wei, zuur van passievrucht en gebrande witte chocoladepoeder. The Lemon Tree is een aanwinst voor Deventer en komt de gids binnen met twee koksmutsen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 18:00-22:00
Woensdag 12:30-13:30 — 18:00-22:00
Donderdag 12:30-13:30 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:30-13:30 — 18:00-22:00
Zaterdag 12:30-13:30 — 18:00-22:00
Zondag 12:30-13:30 — Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Tante Blanche

1420

de Echoput

1420

Brass Boer

1420