Back to search results

The White Room
15,520

In The White Room in de voormalige ‘Witte Zaal’ van het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky kijkt Jacob Jan Boerma mee over de schouders van chef Tristan de Boer die de ideeën van de topchef meesterlijk uitvoert. Hij brengt bijzondere smaakcombinaties samen op het bord in opbouwende menu’s waar goed is over nagedacht. We genieten van zachte, lichtzoete noordzeekrab die wordt gecombineerd met de knapperige textuur van granny smith appel en die met rode currydressing een vleugje kruidigheid toevoegt zonder de delicate smaken van de krab te overheersen. Parels van foie gras zorgen voor gedoseerde romigheid. Het geheel wordt afgewerkt met schuim van kardemom. We ervaren zo een spannend en uitgebalanceerd gerecht vol contrasten en verfijning geheel in de lijn met de stijl van het menu. Een hogere notering is verdiend.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 18:00-22:00
Donderdag Gesloten — 18:00-22:00
Vrijdag Gesloten — 18:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Frederico Figueiredo Sommelier
Tristan de Boer Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bougainville

1520

Kaagman & Kortekaas

1520

De Silveren Spiegel

1520