Bij Tout à Fait zijn we te gast bij een discipel van de Franse klassieke keuken zoals die wereldwijd werd uitgedragen door Paul Bocuse. Chef Bart Ausems kookt met hetzelfde idee als het Franse culinaire icoon. Verzorg met liefde het product, zet de focus op cuisson, garnituur en saus, en zorg pas dan op een mooi bord. En beperk u niet tot het laatste. Volgens die traditionele ‘Bocuse’ aanpak stralen de borden in dit restaurant rust, naturel én zelfzekerheid uit. Niet dat Tout à Fait alleen pure nostalgie uitstraalt. De keuken integreert gepast en met mondjesmaat eigentijdse toetsen. Bij coquille combineert de chef gelakte en gerookte paling als natuurlijke smaakversterkers net als een vinaigrette met soja die lauwwarm het mondgevoel nog aanwakkert. Liefhebbers van gerechten bereid aan het spit kennen dit adres uiteraard. Waar worden vandaag nog patrijsjes op die manier bereid en secuur met zuurkool, paddenstoelen en fijne jus geserveerd?