Vanille
15,520

Het meest zuidelijk gelegen kwaliteitsrestaurant van het land trekt hoorbaar veel gasten uit Wallonië. Die mix aan klandizie zorgt als vanzelf voor een aparte vibe in het schilderachtige dorp Eijsden. Chef-eigenaar Peter van Rooij had aan beide kanten van de grens een mooie reputatie opgebouwd. Recent liet hij zijn zaak over aan Jules en Veronique Crousen die al een aantal jaren aldaar werkzaam waren en vanuit die kennis, ervaring en juiste gevoel voor continuïteit borg staan. Ze hebben nog even tijd nodig om er een eigen identiteit aan te geven maar dat komt helemaal goed. Zalm met chawanmushi, appel en vadouvan is perfect in balans en fraai gepresenteerd. Zorgvuldig gebakken coquille krijgt met tom khai kai een beetje scherpte. Daarbij kalamansi die voor een frisse toets zorgt en mousse van gele wortel als contrasterend zoet accent. Ook gebakken patrijs pleziert door nauwkeurige bereiding met zachte cuisson en daarbij schuim van zuurkool, truffel beurre noisette en volle jus van de patrijs. Bij dit alles een kleine wijnkaart met een betaalbaar en kwaliteitsvol aanbod.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:00-22:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 18:00-22:00
Vrijdag Gesloten — 18:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-22:00
Zondag 12:00-17:00 — Gesloten

Team

Jules Crousen Chef, Eigenaar
Veronique Crousen Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Beluga Loves You

15,520

Studio.

1520

Tout à Fait

15,520