Vanille
15,520

Met tal van gasten die Nederlands, Vlaams of Frans praten, zorgt restaurant Vanille, gelegen nabij de grens met België, als vanzelf voor een aparte ambiance. Patron-cuisinier Peter van Rooij staat ze allemaal vlot te woord. Hij brengt een moderne Franse keuken vormgegeven in een menu bestaande uit vier tot zeven gangen. Hapje vooraf is bisque met saffraan en grijze garnalen en opgewerkt als een cappuccino met romige textuur. Ook klassiek, evenwichtig en zeer verzorgd is zachte brioche met fijne zalm, pittige tartaar van garnalen en krokant wafeltje met aroma van gerookte varkensborst. Een bereiding die veel voorafgaand keukenwerk verraadt. Fraai opgemaakt is een compositie van perfect gegaarde coquille met beurre blanc verrijkt met zalmforeleitjes en beetgare schorseneren. Als bijgerecht een fijne quiche van prei die het delicaat werk fijn onderstreept. Geslaagd nagerecht rond perfect gerijpte époisses, peer en peperkoekbrioche.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 18:00-22:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 18:00-22:00
Vrijdag Gesloten — 18:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-22:00
Zondag 12:00-17:00 — Gesloten

Team

Jules Crousen Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Beluga Loves You

15,520

Studio.

1520

Au Coin des Bons Enfants

1520