Vesters
1420

Chef Jeroen Vesters leerde al op jonge leeftijd kennis maken met wat lekker is en wat het begrip royaal kan betekenen. Die nog steeds groeiende kennis geeft hij in een huiskamerrestaurant een passend forum. Dat podium zette hij op met partner en sommelière Nikolien Verstraelen en vinden we op een horecapleintje in een woonwijk even buiten het centrum van Nijmegen. Hij houdt van de Franse keuken en hanteert zwierig Franse keukenuitdrukkingen. Na snoekbaarsfilet met zuurkool als entree volgt gebrande corvina-filet met oerpeen, morcilla en achoïade als entremet. Daarna als geslaagde pièce een ouderwetse maar o zo verfijnde ballotine van hoen met gevarieerde garnituur waaronder koningsboleten. Waarna fijne friandises volgden.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Jeroen Vesters
Nikolien Verstraelen

Awards

  • Gastvrouw van het Jaar 2015
  • Prijs-Plezier van het Jaar 2015

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Bistro Flores

1420

Puur Sanh

1420

De Chique Zaak - Konijnenvoer

1420