Villa la Ruche vinden we op de hoek van een drukke doorgaande straat in Voorburg West. Door de vorm van de villa zijn het eigenlijk veel kleine kamers die allemaal ruimtelijk verbonden zijn. Alles gebeurt met grote rust en vanzelfsprekendheid wat de sfeer en intimiteit er alleen maar beter op maakt. Patron-cuisinier Marko Karelse en een aantal van zijn keukenmedewerkers nemen actief deel aan het uitserveren. Amuses zijn fraai gedoseerd en in mooie, sobere verhoudingen opgebouwd zoals een cakeje met crème van zwarte olijf en een dotje Parmezaanse kaas. Haring en ganzenlever met mousse van rode biet lijkt een moeilijke combinatie maar werkt wonderbaarlijk wel als voorgerecht. Gerookte oester met aardappelsalade en schuim op basis van champagne is een geslaagde smeuïge, ziltige combinatie. Het pré dessert met granité van munt, daarop gel van limoen met donkere rum, gaat met zijn mojito smaken een millefeuille met gemarineerde ananas en vanille-ijs vooraf naast prima soufflé, fraai uitgevoerde chocolademousse en contrasterende mandarijnen.