Back to search results

Vinkeles
17,520

Standingvolle zaak die deel uitmaakt van hotel The Dylan, hartje Amsterdam. Het interieur is een stijlvolle combinatie tussen modern en klassiek, sfeervol en warm, uitermate verzorgd. Een attent en volwassen team met veel vakkennis zorgt ervoor dat gasten het naar hun zin hebben, geeft goed advies en stelt zich flexibel op. Een geraffineerde kookstijl op basis van topproducten mag je er verwachten, getekend executive chef Dennis Kuipers en keukenchef Jurgen van der Zalm. Klassiek versus innovatief, steeds perfect afgewogen. Het chef’s menu is een aanrader, maar ook het groentemenu is dat. Een sublieme creatie daaruit is de combinatie van artisjok, krokante aardappel, gebrande ui, mosterd en gerookte citroen. Even memorabel zijn de coquilles met bergamot, koolrabi, sparrenolie, gebrande boter en Imperial kaviaar. Pure smaken, uitermate verfijnd, boeiend en steeds prachtig voorgesteld. Maître-sommelier Natasja Noorlander zorgt voor spannende wijnen in het glas die interessant worden toegelicht en de gerechten vaak naar een nog hoger niveau tillen. Trefzekere wijn-spijscombinaties zijn het. Ook de vele internationale gasten lijken overtuigd. 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 19:00-22:00
Woensdag 19:00-22:00
Donderdag 19:00-22:00
Vrijdag 19:00-22:00
Zaterdag 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Dennis Kuipers

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

RIJKS®

1720

Flore

1720

Taiko

1720