Vive la Vie
14,520

Macaron van rode biet met vulling van gerookte paling en haringkaviaar, zeewierkroepoek en oester met komkommer en gin-tonic. Dat is nog eens een hartelijk welkom in het nostalgische pand van JRE-chef Jeroen Sportel in Groningen-centrum. Hij kookt met respect voor het lokale aanbod. En met respect voor bereidingstechnieken en cuissons. Het kalfsvlees en de kalfswang zijn perfect, met een barbera d’asti in het glas een voltreffer. De smaakpapillen genieten evenzeer van de frisse zoetheid van de Loire-dessertwijn bij de wilde perzik en framboos, die in drie bereidingen op tafel komen: als mousse, gel en vers. Met daarbij amandelcrumble en -cake, verveine-espuma, gepocheerde yuzu en yuzu-ijs. Wat een smakenfeestje. Om dit te vieren een half punt erbij.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 18:00-21:00
Donderdag 18:00-21:00
Vrijdag 18:00-21:00
Zaterdag 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

De Haan

1420

Bisque

1420

Piloersemaborg

1420