Wolfslaar
1620

Even buiten het centrum van Breda is het voormalige koetshuis met chef Maarten Camps aan het fornuis al meer dan twintig jaar een vaste waarde in Noord-Brabant. Hij werkt eigentijds met oog voor lokaal lekkers liefst van biologische of duurzame oorsprong. In die optiek is er een eigen tuin die de keuken in verse kruiden voorziet. De chef toont na een aantal fijne hapjes meteen zijn inzichten om kaviaar in een gerecht verfijnd te integreren. Bij een fijn stukje pieterman met gerookte boter, gefermenteerde witte kool en verse room zorgen de zacht gezouten steureitjes van Belgische origine voor ziltige spanning. Om het delicate vlees van fazant soepel en sappig te houden, proeven we het gepocheerde vlees met gevarieerde garnituur van savooikool, aardpeer en hanenkammetjes met daarbij het zachte parfum van foelie. Origineel en bijzonder geslaagd nagerecht rond gebarbecuede en gekaramelliseerde knolselder met pijnboompitten, passievrucht en vadouvan.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-16:00 — 18:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-22:00
Zondag Gesloten

Team

Jelle Ravenstein Sommelier
Maarten Camps Chef
Rick van den Broek Head Sommelier
Willem Hamers Sous-Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Perceel

16,520

Vigor

1620

De Burgemeester

1620