Yerba
1220

Niet ver van het museumplein zetten chef Walter Marskamp en sommelier Sally Mitchell een keuken in de schijnwerper waar groenten de hoofdrol spelen. Er wordt hier getoond dat er serieus inventief mee wordt omgesprongen. We waren zeer aangenaam verrast door de geweldige pairing van gnocchi met gefrituurde bananenbloem. Ook de aubergine met dulce de leche was een voltreffer. Yerba weet de spanning in een gerecht te brengen en doet dat volledig plant-based al kan de meest verknochte carnivoor ook zijn stukje vlees of vis vragen.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 17:00-22:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 17:00-22:30
Vrijdag Gesloten — 17:00-22:30
Zaterdag Gesloten — 17:00-22:30
Zondag 12:00-15:00 — 17:00-22:30

Team

Walter Marskamp Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

l' Entrecôte et les Dames

1220

SenT

1220

Oud Zuid

1220