Back to search results

Zenith
1520

Zenith opende eind 2020 en maakte meteen grootse indruk en een intrede in de gids met drie koksmutsen. Chef Joey Stinissen, maître/sommelier Jody de Widt en assistent maître/sommelier Ivar Roerink maken waar wat ze uitstralen. We starten met drie geweldige amuses met o.a. een eigen zeer zuivere komboecha van bitterkoekjes en een lauwwarm voorgerecht van snoekbaars met sinaasappel-roomijs,  en daarbij een à la minute gemaakte hollandaise met kersenbloesem. Vervolgens is het genieten van roggevleugel die samen met kipvleugel is gebakken. Daarbij komt platgeslagen rauwe garnaal met schuim van Hollandse garnalen en codium. Epoisse schuim geeft samen met vers geschaafde truffel een extra dimensie aan geroosterde aardpeer die licht zoet gegaard en grof gepureerd is. Nagerecht is een tweeluik met eendenlever mousse op brioche met gezuurde schorseneer met wijngelei én een magnum met eendenlever, cognac, cacaonibs en hazelnoot. Een speciale vermelding voor diverse uitzonderlijke wijn en spijscombinaties.

Openingstijden

Maandag Gesloten — 17:00-22:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 17:00-22:00
Vrijdag Gesloten — 17:00-22:00
Zaterdag Gesloten — 17:00-22:00
Zondag 12:00-16:00 — 17:00-22:00

Team

Arief Wijnhard Chef
Hessel Leferink
Ivar Roerink Sommelier, Maître
Jody de Widt Eigenaar, Head Sommelier, Maître
Joey Stinissen Chef, Eigenaar

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Huisje James

1520

Fizzy Restaurant

15,520

Kasteel Engelenburg

15,520