In hartje Amsterdam gelegen in een monumentaal pand aan de Amstel heeft Restaurant 212 na een fikse brand in de kelder zijn deuren weer mogen openen. Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot serveren samen met hun gepassioneerde team verfijnde gerechten van topkwaliteit. Na tal van indrukwekkende amuses met onder meer noordzeekrab in eigen schaal geserveerd met jalapeño gelei en crème van avocado genieten wij van op de schubben gepofte zeebaars, gelardeerd met gerookte paling en een sublieme saus van verjus en zuurkool. Gevolgd door een royale portie perfect gegaarde Europese kreeft met wintertruffel en rijke saus van geoxideerde jura wijn met zolderspek. Net zo spraakmakend is de lièvre à la royal met perfect gebraden rug, gekonfijte bouten en sauce royale, elegant mooi complementair met ravioli van gratin dauphinois, afgemaakt met feestelijke witte truffel. Nog verfijnd en spannend zijn in ganzenvet gegaarde langoustines met bonito, dashi en zuurkool. Wat een geweldige comeback die zelfs een hogere score verdient.