Back to search results
Inspiration Menu - First Course - Lovage, Wild Strawberries, Ramson

Spectrum
18,520

Bij restaurant Spectrum, gehuisvest in het monumentale Waldorf Astoria hotel, worden gasten van bij aankomst tot vertrek in de watten gelegd. De bediening is zeer gastvrij en zorgt voor een prettige sfeer. Maar het is vooral chef Sidney Schutte die met zijn culinaire creaties de show steelt. Hij kookt met lef en verrast keer op keer met oog- en tongstrelende gerechten. Bijzondere ingrediënten en kooktechnieken worden op een ingenieuze wijze gecombineerd. Zo wordt een salade van witte asperges, bosaardbei en tonkaboon opgediend in een witte bol van gekaramelliseerde Parmezaanse kaas. Krokante shiso en peterselie op blaadjes witlof gevuld met morieljes combineert hij met crème fraîche die licht is aangemaakt met morieljes en met Goudse boerenoplegkaas die voor extra hartigheid zorgt. In kombu gemarineerde langoustine wordt in zijn schaal perfect gegaard opgediend en gecombineerd met pruikzwam die is aangemaakt met kaffir, cacao en chipotle. Allemaal attractieve en smakelijke gerechten zoals ook het dessert van wortel, crème van pompoen, reductie van zoethout en gerookte boter. Bij dit alles schenkt maître-sommelier Cas Kratz passende wijnen. Hij geeft ook deskundig advies om in te spelen op persoonlijke wensen van de gast.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Dinner
Thursday Dinner
Friday Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Cas Kratz Head Sommelier, Maître
Danny Spoel Chef
Sidney Schutte Chef, Owner

Awards

  • Host of the Year 2020
  • Chef of the Year 2017

Our partners

Also recommended Restaurants

212

18,520

Flore

17,520

Bridges

1620