Inspiration Menu - First Course - Lovage, Wild Strawberries, Ramson

Spectrum
18,520

In het Waldorf Astoria Hotel overtreft chef Sidney Schutte de verwachtingen met een rijk spectrum gerechten die perfect in balans zijn zonder ooit in herhaling te vallen. De culinaire creaties zijn gedurfd en spectaculair dankzij spannende keuzes aan ingrediënten en originele combinaties. De fenomenale expertise van sommelier Cas Kratz voegt een onmiskenbare meerwaarde toe aan de eetervaring. De liefde voor gastronomie straalt door in elk detail, waardoor een diner een onvergetelijke en bovenal smaakvolle belevenis wordt. Spectrum excelleert inderdaad in aandacht voor details wat aan de ervaring een extra dimensie geeft. Zaalmedewerkers zijn bovendien niet alleen buitengewoon bekwaam, ze voegen ook een vleugje humor toe, waardoor ze ervoor zorgen dat een heerlijke avond eveneens uitermate ontspannend verloopt. Krabvlees is zeer smaakrijk en komt met boterzachte aubergine, foie gras met filmend mondgevoel, bergamot en gerookt zeewier. Aardappel combineert Sidney Schutte met witte truffel, schorseneer, eidooier en kaneel tot een sublieme bereiding. Zee-egel geeft hij een prominente plaats naast kaviaar, spruitjes, aardpeer en koffie waardoor een subtiel en complex spel aan smaken ontstaat. Een gedurfd bijgerecht van limoen en mezcal oogt spectaculair en tilt de vooral klassieke bereiding van rode mul met zoete tonen van peer en bloedworst naar een extreem hoog niveau. Al even verrassend en bijzonder geslaagd is het nagerecht met rode kool, boekweit en witte chocolade dat resulteert in een zachte zoete, zoute en zure balans.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 18:00-00:00
Thursday 18:00-00:00
Friday 18:00-00:00
Saturday 18:00-00:00
Sunday Closed

Team

Cas Kratz Head Sommelier, Maître
Danny Spoel Chef
Sidney Schutte Chef, Owner

Awards

  • Host of the Year 2020
  • Chef of the Year 2017

Our partners

Also recommended Restaurants

212

18,520

Vermeer

1820

't Nonnetje

1820