Chef Stefan van Sprang heeft samen met Robbert Veuger een prachtzaak neergezet met gedempte tinten, sfeervolle verlichting en prachtig terras. Aan de Poel is sfeervol ingericht en vanuit de halvemaanvormige eetzaal hebben gasten een wijds, rustgevend uitzicht over het water. De brigade zorgt vanaf het moment dat we binnenkomen voor een thuisgevoel. Alles straalt klasse en professionaliteit uit tot en met de wijnkaart met internationale allure. De chef komt relaxed aan tafel uitleggen wat het menu inhoudt en maakt met elke gast een aangenaam persoonlijk praatje wat gasten zichtbaar waarderen. Het restaurant telt maar liefst tachtig plaatsen en ondanks de drukte van een volle bezetting heerst er een zeer kalme, ontspannen sfeer. Raviolo met truffel is een prachtig samengesteld gerecht met zachte pasta en krokant ringetje van Parmezaanse kaas, zacht romige saus, fijn gegaarde cavolo nero versus krokante stukjes gefrituurde palmkool wat tot een ogenschijnlijk eenvoudig gerecht leidt bomvol smaken en textuurcontrasten. Ook de hazenrug met genuanceerde saus, gebrande prei, brioche met ganzenlever, en zoete wortel zorgt voor een feestelijk moment aan tafel.