Back to search results

Aan de Poel
17,520

Stefan van Sprang en Robbert Veuger zijn 15 jaar geleden gestart in Aan de Poel en hebben van het restaurant een bijzondere bestemming gemaakt met aparte vibe. Wat bruist het hier! De verwenkeuken heeft nog meer allures gekregen wat een extra punt oplevert. De service is vlot, joviaal en uiterst deskundig. Marcel Ng geeft als hoofdsommelier op een prettige manier uitleg bij knap variërende referenties in het wijnarrangement. Kortom, Aan de Poel kreeg nog meer schwung. Alleen het fantastische uitzicht is hetzelfde gebleven maar aan die status quo zal niemand zich kunnen ergeren. Uit de keuken komen uiterst verfijnde bereidingen rijk aan diverse smaakstructuren. Zoals ceviche van zeebaars verrijkt met scheermes, kokkels, zilte groenten en elegant smaakversterkende citrus vinaigrette met crème en kaviaar. Ander treffend voorbeeld zijn aan één zijde gebakken langoustines met aan de onderzijde een melange van suiker, zout en peper met rondom gebrande mango, pecannoot en gepekelde komkommer en zeewier met vinaigrette van eigen bakboter. Zoals steeds is de zoete finale op zich een kunstwerkje met een prachtige compositie rond banaan en karamel en perfecte soufflé van karamel en karamelijs.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Saturday Closed — 18:00-22:00
Sunday Closed

Awards

  • Sommelier of the Year 2016
  • The nicest terrace 2011

Our partners

Also recommended Restaurants

Taiko

1720

RIJKS®

1720

Vinkeles

1720