Nu geestelijk vader Peter Sørensen terugkeerde naar geboorteland Denemarken, is het eigenaarschap van zijn minimaal gedecoreerde pijpenlaatje in de Prinsestraat medio 2023 overgedragen aan de blijvers Thomas van Voorst en Luc Rensen. Laatstgenoemde runt de voorkant, zijn compagnon gaat verder met die excellerende New Nordic Cuisine waarin het gedachtegoed van lokaal, duurzaam en seizoensgebonden nog altijd wordt vertolkt in de twee verplichte vijfgangenmenu’s: vlees/vis hetzij groente/zuivel. Rauwe kweekforel bijvoorbeeld gaat hier een zwierig zilt-zuur samenspel aan met haar omlijsting van grapefruit, koolrabi, radijs, gerookte forelkuit en bouillon van cassishout en azijn. Perfect gegaarde duivenborst komt weer naast ingekookte zwarte bessen, daslookkappertjes, geroosterde bosui, een konfijtpootje en duivenjus met tijmolie. Ook al zo origineel, lichtvoetig en delicieus is het aards en nootachtige ijs van getoaste karamelmout bij het frisse zoetzuur van bramen en droppige anijs van venkelmousse.