Back to search results

By Chiel
1320

Chef Chiel Dohmen behoort tot de gilde chefs die graag alles zelf ambachtelijk bereiden. Smakelijke getuige daarvan zijn het zelfgebakken venkelzuurdesembrood, zelf gemarineerde en gerookte zalm en gepekelde zeebaars. We genieten van zacht gegrilde tonijn met een smaakvolle compote van mango en kersentomaten. Tarte tatin van tomaat en een rode wijnsaus omkaderen samen secuur gegaard zomerree gegarneerd met divers rood fruit. Vlotte vriendelijke bediening zorgt voor een aangenaam tafelmoment.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 17:00-22:00
Friday Closed — 17:00-22:00
Saturday 11:30-14:00 — 14:00-22:00
Sunday 11:30-14:00 — 14:00-22:00

woensdag van 11.30 tot 18.00 uur en donderdag t/m zondag van 11.30 tot 22.00 uur (in de zomer)

Our partners

Also recommended Restaurants

Intens

13,520

't Arsenaal

13,520

't Nieuwe Diekhuus

1320