Eén van de iconische restaurants van Limburg. Op een bijzondere locatie en in een markant pand ontvangen chef Margo Reuten en haar partner en sommelier Petro Kools samen met een gedreven team al dertig jaar hun gasten als vrienden. Haar kookstijl is geëvolueerd klassiek en gerechten worden op specifiek servies geserveerd. Zijn wijnkennis is diepgaand en in zijn Vinoteca wachten ongeveer 12000 flessen om geschonken te worden. Zijn wijnbijbel bevat niet alleen de usual suspects maar even goed tal van regionale wijnen waarvan hij een groot voorstander is. Margot Reuten voert zowel een kaart als menu. Beide beginnen met onder meer bekende amuses zoals het prachtig geserveerde bloemkoolsoepje met piccalilly schuim. Ceviche van coquille komt met boerenkool, kervelknol, aardpeer en schuimende beurre blanc waarbij het zuur aspect iets te veel op de achtergrond bleef. Noordzeetarbot verschijnt perfect gegaard op een zeer expressief gedecoreerd designbord met daarop verder bimi, broccolipuree, oester, zwarte bonen en zeer elegant lopende hollandaisesaus. Ook reerug met perfecte cuisson wordt mooi opgewaardeerd met een uitstekende rode portsaus en verder balkenbrij, spruiten en rode kool wat resulteert in een zeer klassiek smakend gerecht. Als slot een creatief en zeer bewerkelijk dessert rond mandarijn, kalamansi en ijs van boterwafeltjes.