Da Vinci
16,520

Al meer dan dertig jaar zorgt chef Margo Reuten aan de Limburgse Maas voor een culinair statement. Als vakvrouw par excellence en als gastvrouw die samen met haar man en sommelier Petro Kools fijnproevers in de watten legt. We worden, hoe kan het ook anders, verwelkomd met Limburgse gemoedelijke gastvrijheid waardoor meteen de toon is gezet voor een rustige en behaaglijke culinaire ervaring. Margot Reuten voert zowel een boeiende kaart als menu’s die ook geheel plantaardig op punt staan. Uit Margo’s Meesterlijk groentemenu onthouden we de ravioli met truffel, spinazie en saus van bospaddenstoelen als een bijzonder hartig en verfijnde compositie. Uit de klassieke menu blijft de bereiding van wilde zeebaars met zacht gegaarde taugé en prei het langst nazinderen. Bij al dit lekkers zorgt Petro Kools met een zeer uitgebreide wijnkaart met prachtige vermeldingen die hij desgevraagd als expert steeds met betekenisvolle informatie kan duiden. Ook dat aspect draagt bij tot de beleving in deze bijzondere locatie waar gasten steeds mooi gedoseerd aandacht krijgen.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi 12:00-16:30 — 17:30-00:00
Vendredi 12:00-16:30 — 17:30-00:00
Samedi Fermé — 17:00-00:00
Dimanche 12:00-23:00 — Fermé

Équipe

Margo Reuten
Petro Kools

Prix

  • Chef de l'Année 2012
  • Sommelier de l'Année 2009

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

ONE

16,520

Damianz

1620

Atelier

16,520