Al meer dan dertig jaar zorgt chef Margo Reuten aan de Limburgse Maas voor een culinair statement. Als vakvrouw par excellence en als gastvrouw die samen met haar man en sommelier Petro Kools fijnproevers in de watten legt. We worden, hoe kan het ook anders, verwelkomd met Limburgse gemoedelijke gastvrijheid waardoor meteen de toon is gezet voor een rustige en behaaglijke culinaire ervaring. Margot Reuten voert zowel een boeiende kaart als menu’s die ook geheel plantaardig op punt staan. Uit Margo’s Meesterlijk groentemenu onthouden we de ravioli met truffel, spinazie en saus van bospaddenstoelen als een bijzonder hartig en verfijnde compositie. Uit de klassieke menu blijft de bereiding van wilde zeebaars met zacht gegaarde taugé en prei het langst nazinderen. Bij al dit lekkers zorgt Petro Kools met een zeer uitgebreide wijnkaart met prachtige vermeldingen die hij desgevraagd als expert steeds met betekenisvolle informatie kan duiden. Ook dat aspect draagt bij tot de beleving in deze bijzondere locatie waar gasten steeds mooi gedoseerd aandacht krijgen.