Gevangenissen die gerecupereerd worden als restaurant of hotel zijn niet uniek, maar blijven wel uitzonderlijk. Zoals Damianz dat deel uitmaakt van luxehotel Het Arresthuis waar tot 2007 een penitentiaire instelling was gevestigd. Zoals bij een vorig bezoek staat chef Jeroen van Gansewinkel garant voor een verfijnde ervaring in een aangenaam kader. Hij slaagt erin om over het volledige menu het hoge niveau aan te houden waarbij de kwaliteit van de keuken wordt geëvenaard door deze in de bediening. Alle leden van het team slagen erin gastvrijheid, efficiëntie, spontaniteit en oplettendheid vlot te combineren. Tussen de hapjes proeven we een aantal pareltjes zoals terrine van gebarbecuede prei met ijs van prei en perfecte beurre blanc. Een complex samengesteld slaatje met zacht gegaarde kalfstong, diervriendelijke eendenlever, ui zoet en zuur, beetgare groene boontjes en saus op basis van XO pleziert door presentatie, royaal karakter en verfijning. Perfect glazig gebakken coquille, schuim van cèpes, pastinaak en spinazie krijgen als extra gelaagdheid rijkelijk geschaafde Italiaanse truffel. Deze keuken verdient een hogere quotering.