de Echoput
1420

Als pionier in het verwerken van regionale seizoensproducten zet restaurant De Echoput al decennialang hoog in op het verwerken van lokaal Veluws wild. Daarnaast is er in de keuken ruim plaats voor groenten, kruiden, paddenstoelen en vruchten uit de onmiddellijke omgeving. De brigade onder leiding van chef Kevin Schlaman heeft eveneens oog voor het duurzaam verwerken van zogenaamde secundaire deelstukken. Van ree serveert hij vlees uit bout en schouder met onder meer aubergine, kappertjes en antiboise. Als slot toont hij met diverse structuren van aardpeer de veelzijdigheid van deze knol waarbij duindoornbes aan het nagerecht extra smaakreliëf geeft. Recent is Kim Veldman (voormalig De Leest in Vaassen) begonnen als sommelier.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed — 18:00-23:00
Wednesday Closed — 18:00-23:00
Thursday Closed — 18:00-23:00
Friday 13:00-16:00 — 18:00-23:00
Saturday 13:00-16:00 — 18:00-23:00
Sunday Closed

Team

Jan Kees Klosse Manager, Owner
Kevin Schlaman Chef
Lodewijk Klosse Manager, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

Aroma

1420

Cèpes

1420

De Steenen Tafel

1420