Back to search results

De Kleischuur
1220

In een voormalige opslagschuur van Gouds aardewerk aan het water van de Turfsingel kookt chef Freek van der Vlist met respect voor dier en milieu, desgevraagd ook vegan. De eetzaal is hoog en licht, er is een smal terras aan het water. De ambiance is knus en ongedwongen. Overal staan potten met gefermenteerde knollen, kolen en schillen. Hier krijgt de gast bijvoorbeeld terrine van tong met gerookte spliterwtenmiso geserveerd met daarop dungesneden perzik met mousse van pompoen, Nederlandse Madame Jeanette peper, poeder van verveine en van rabarberwortelolie. Of gebakken eikhaas met oesterzwam, pastinaakwortel en poeder van andijviewortel, daikonbloemetjes met hangop van geit en garum van zwam. Een mondvol en een nieuw adres in onze gids.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 17:30-23:00
Wednesday 17:30-23:00
Thursday 17:30-23:00
Friday 17:30-23:00
Saturday 17:30-23:00
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Unique

1220

Hex by Paul & Inge

1220

Villa Augustus

1220