De Kleischuur
1220

In een voormalige opslagschuur van Gouds aardewerk aan het water van de Turfsingel kookt chef Freek van der Vlist met respect voor dier en milieu, desgevraagd ook vegan. De eetzaal is hoog en licht, er is een smal terras aan het water. De ambiance is knus en ongedwongen. Overal staan potten met gefermenteerde knollen, kolen en schillen. Hier krijgt de gast bijvoorbeeld terrine van tong met gerookte spliterwtenmiso geserveerd met daarop dungesneden perzik met mousse van pompoen, Nederlandse Madame Jeanette peper, poeder van verveine en van rabarberwortelolie. Of gebakken eikhaas met oesterzwam, pastinaakwortel en poeder van andijviewortel, daikonbloemetjes met hangop van geit en garum van zwam. Een mondvol en een nieuw adres in onze gids.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 17:30-23:00
Mercredi 17:30-23:00
Jeudi 17:30-23:00
Vendredi 17:30-23:00
Samedi 17:30-23:00
Dimanche Fermé

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Unique

1220

Hex by Paul & Inge

1220

Villa Augustus

1220