Een vaste waarde in de Nederlandse gastronomie. Zeer ontspannend tafelen op een toplocatie waar je zowel binnen als buiten uitgebreid kunt genieten van de gastvrijheid van gastvrouw Caroline en chef Wilco Berends. Nieuw is gastheer-sommelier Johan Kragtwijk die over de ervaring beschikt die bij het hoge culinaire niveau van De Nederlanden past. Hij mag over een zeer uitgebreide collectie wijnen waken. Chef Wilco Berends verrast met onder andere een fabelachtige, dungesneden coquille met XO en dashi van knolselderij als een ogenschijnlijk eenvoudig maar zeer kundig gelaagd voorgerecht. Langzaam, perfect gegaarde kabeljauw komt mooi tot zijn recht met het verrassend accent van tom kha kai, daslookolie en structuren van bospeen. Perfect gegaarde kwartel combineert hij met ravioli en een rijke, prachtig evenwichtige saus met truffel. Uiteraard mag niemand de zaak verlaten zonder nog even te genieten van de soufflé met kwark, passievruchtijs en madeleine met crème suisse. Wanneer mogen we weer?