Back to search results

De Nederlanden
1720

Als iets gemakkelijk lijkt, dan is het vaak ongelofelijk goed. Voorbeelden daarvan zijn het ogenschijnlijk speelse gemak waarmee gastvrouw Caroline Berends haar gasten op hun wenken charmant en bedachtzaam bedient, de even luchtige als deskundige adviezen van sommelier Sami Boutartour en de rust in de gerechten van chef Wilco Berends. Ze geven aan dat zowel gasten als equipe zich thuis voelen op dit hoog culinair niveau. Of het nu binnen is of op het intieme terras, de overtuiging is overal voelbaar en te proeven. Medewerkers stralen vakmanschap en betrokkenheid uit en stellen gasten centraal en op hun gemak. Caroline Berends-Proot inspireert hen daartoe waarvoor we haar graag in de bloemetjes zetten als Gastvrouw van het Jaar 2023. De stijl van Wilco Berends is klassiek waarin hij naadloos eigentijdse en mondiale accenten verweeft. We zijn onder de indruk van alle gerechten. Op zuurdesem gebakken zeebaars met rucolasaus en romesco smaakt echt fabelachtig en voor de eendenborst met poivrade, tarte tatin met eendenlever en rode uiencompote komen we heel graag terug. Net als voor de soufflé van vanille en kwark met vanilleroomijs. Een heerlijke klassieker die iedereen altijd geserveerd krijgt, aldus de gastvrouw. Begrijpelijk, wat een souvenir!

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:00-23:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:00-23:30
Friday 12:00-13:30 — 18:00-23:30
Saturday 12:00-13:30 — 18:00-23:30
Sunday 12:00-13:30 — Closed

Team

Caroline Berends Hostess
Wilco Berends Chef

Awards

  • Hostess of the Year 2023

Our partners

Also recommended Restaurants

Aan de Poel

17,520

Flore

17,520

RIJKS®

1720