Toch altijd een tikje apart, een voormalige kerk als decor. Stijlvol en modern ingericht, warm van sfeer, met religieuze elementen die voor een bijzonder cachet zorgen. Hartelijke ontvangst en bediening die de hele avond professioneel is en goed op elkaar is afgestemd qua timing. Gastheer Danny Meijers mag trots zijn op zijn team. De keuken van chef Rik Opstals blijft niet achter, integendeel. Zijn kookstijl is evenwichtiger geworden en almaar meer wordt er gebruik gemaakt van producten uit eigen tuin. A la minute gesneden kingfish met zuurkool en jalapeño, met een apart geserveerde schuimige oester, is een starter die indruk maakt, want helemaal in balans. Kalfshaas komt met gekaramelliseerd witlof, peterselieolie en krachtige jus, met als tegenhanger voor het aardse en het zoete van de groenten, schuim van ansjovis. Los geserveerd komt daar nog een briochebroodje gevuld met kalfsstoof bij. Hemels lekker! Een verdiende derde koksmuts.