Al jaren is dit met louter complimenten overladen smulpaleis terecht Tilburgs trots. Door zijn voorbeeldige prijs-kwaliteitverhouding en gunstige entreetijden op alle dagen en dit zowel voor lunch als diner. Chef Angelo Autiero krijgt van mede-eigenaar Mark van Hooijdonk carte blanche achter het fornuis, en dat vertrouwen vertaalt zich uit in prachtige klassieke, internationale schotels met rake smaken. Zoals perfect gebakken kalfszwezerik bij smeuïge kalfswang, chutney van meloesuitjes, paddenstoel en luchtige mosterdhollandaise. Botermals hert vinden we bij een bekoorlijk garnituur van geglaceerde zilverui, kastanjepuree, aardappel, crème van zwarte knoflook en wildjus met op hooi gerookte olie. Gul geportioneerd en rijk van smaak is triptiek van kreeft: verpakt in een salade met kerriemayonaise, soja en krokante kippenhuid; gebracht als intens volle bisque met shiitake, gember en piment; en lauwwarm opgediend naast octopus, courgette en beurre blanc met vadouvan met sherry.