Parkheuvel
17,520

Er zijn iconische restaurants en historische locaties. Ondanks het feit dat het gebouw niet ver van de Euromast en vlak aan de Maas in 1988 gebouwd werd, zijn beide omschrijvingen voor dit restaurant heel toepasselijk. In de gastronomische geschiedenis van Nederland neemt zijn voormalige eigenaar chef Cees Helder immers een aparte plaats in en sinds 2006 heeft Erik van Loo die naam en faam samen met zijn echtgenote Anja verder bestendigd en uitgebouwd. En net als zijn illustere voorganger blijft Erik van Loo een adept van de klassieke Franse keuken. Met accent op secure cuissons en sauzen vol energie en met liefde gemaakt. Zonnevis lijkt in fine dining restaurants wel een vergeten vis dezer dagen. Niet aan de oevers van de Maas. Erik van Loo brengt de smaak- en karaktervolle vis met een bijzondere garnituur van aardpeer, schorseneer en morieljes waarbij een roomsaus met morielje de genuanceerde beleving op een nog hoger niveau tilt. Zijn repertoire bevat een exquise bereiding van Bressekip met ravioli, langoustines, bospaddenstoelen en romige kreeftenjus die de niet makkelijk te bereiden nobele kip alle eer aandoet. Gerechten die mede dankzij een perfecte bediening aan tafel voor verstilling zorgen. Terwijl op de drukke Maas file dreigt. 

Opening hours

Monday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Thursday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Friday 12:00-15:00 — 18:30-22:00
Saturday Closed — 18:30-22:00
Sunday 12:30-16:00 — Closed

Our partners

Similar Restaurants

Joelia

17,520

FG Restaurant

1720

Fred

17,520