In dit monumentaal pand met fraaie parketvloer in visgraatmotief, gedroogde bloemen aan het plafond en eigentijds warme inrichting wordt uitstekend en constant gekookt. Chef Jos Grootscholten en zijn team gaan uit van de seizoenen waarbij de meeste kruiden en eetbare bloemen komen van hun ‘perceel’, oftewel hun eigen kruiden- en bloementuin aan de zijkant van het restaurant. Van het intelligent opgebouwd menu stippen we graag de combinatie aan van forel met witte asperge, Opperdoezer, sake en nori. Dit blijkt een verfrissende creatie die vol en heel intens smaakt. Vakmanschap en goed afgewogen smaken proeven we eveneens in de kalfsentrecote met daslook, groene asperge en koolrabi, en in de baba met witte chocolade, koffie en pruim. Geraffineerde bordpresentaties zijn standaard. Minstens even opmerkelijk is de vlotte en professionele service onder leiding van gastvrouw Sharon Tettero. En de bijpassende wijnen en speciaalbieren zijn telkens ‘spot on’, ook dat verdient applaus.