Perceel
16,520

In dit monumentaal pand met fraaie parketvloer in visgraatmotief, gedroogde bloemen aan het plafond en eigentijds warme inrichting wordt uitstekend en constant gekookt. Chef Jos Grootscholten en zijn team gaan uit van de seizoenen waarbij de meeste kruiden en eetbare bloemen komen van hun ‘perceel’, oftewel hun eigen kruiden- en bloementuin aan de zijkant van het restaurant. Van het intelligent opgebouwd menu stippen we graag de combinatie aan van forel met witte asperge, Opperdoezer, sake en nori. Dit blijkt een verfrissende creatie die vol en heel intens smaakt. Vakmanschap en goed afgewogen smaken proeven we eveneens in de kalfsentrecote met daslook, groene asperge en koolrabi, en in de baba met witte chocolade, koffie en pruim. Geraffineerde bordpresentaties zijn standaard. Minstens even opmerkelijk is de vlotte en professionele service onder leiding van gastvrouw Sharon Tettero. En de bijpassende wijnen en speciaalbieren zijn telkens ‘spot on’, ook dat verdient applaus.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vendredi 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Samedi Fermé — 18:30-21:00
Dimanche 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Équipe

Bas de Vries Sous-Chef
Jos Grootscholten Chef
Sharon Tettero Maître, Sommelier

Prix

  • Jeune Chef de l'Année 2013

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Tres

1620

FG Food Labs

16,520

Aan de Zweth

16,520