Back to search results

Piloersemaborg
1420

De historische Piloersemaborg uit 1633, met zijn aristocratische charme, biedt het perfecte decor voor een restaurant waar dineren een ware beleving is. In een oase van rust creëert chef Dick Soek culinaire hoogstandjes met seizoensgebonden producten, vaak van lokale leveranciers. Hij combineert tagliolini van inktvis met krabmayonaise en rood zeewier. Daarna volgt gefrituurde kabeljauw, gepresenteerd als lolly op een stengel sereh. Als pronkstuk de halve kop kabeljauw, met de malse wangetjes. In het zoete register schittert een bloedsinaasappeltaartje met hazelnoot-citroentijmvulling met kardemomroom.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 17:00-21:00
Thursday 17:00-21:00
Friday 17:00-21:00
Saturday 17:00-21:00
Sunday 12:00-14:00

Awards

  • Artisan of the Year 2020

Our partners

Also recommended Restaurants

De Haan

14,520

Vive la Vie

14,520

Mearkas

1420