Piloersemaborg
1420

De historische Piloersemaborg uit 1633, met zijn aristocratische charme, biedt het perfecte decor voor een restaurant waar dineren een ware beleving is. In een oase van rust creëert chef Dick Soek culinaire hoogstandjes met seizoensgebonden producten, vaak van lokale leveranciers. Hij combineert tagliolini van inktvis met krabmayonaise en rood zeewier. Daarna volgt gefrituurde kabeljauw, gepresenteerd als lolly op een stengel sereh. Als pronkstuk de halve kop kabeljauw, met de malse wangetjes. In het zoete register schittert een bloedsinaasappeltaartje met hazelnoot-citroentijmvulling met kardemomroom.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 17:00-21:00
Donderdag 17:00-21:00
Vrijdag 17:00-21:00
Zaterdag 17:00-21:00
Zondag 12:00-14:00

Awards

  • Ambachtsman van het Jaar 2020

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Haan

14,520

Vive la Vie

14,520

Mearkas

1420