’t Pakhuus
1420

In dit voormalige pakhuis in de haven van Oudeschild met zicht op alle havenbewegingen zorgen aperitiefhapjes meteen voor de juiste stemming. Lokale lekkernijen komen immers uit de Waddenzee in de vorm rauwe, gestoomde en zelfs gefrituurde oesters. Op dat elan gaan we verder met een flinke portie waddenkokkels zalig hartig bereid met knoflook, sjalot, rode peper en zeekraal. Ook de kreeftenbisque rijkelijk voorzien van waddengarnalen heeft iets feestelijks en draagt bij tot de lokale sfeer en kleur.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-22:00
Thursday 12:00-22:00
Friday 12:00-22:00
Saturday 12:00-22:00
Sunday 12:00-22:00

Team

Boy Schuiling Chef
Dennis Bakker Sous-Chef
Felicia Siebert Maître
Joyce de Jonge Manager
Sherinda Spoelstra Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Kook Atelier op Oost

1420

Red Chilli

1420

Meijer's 2.0

1420