Back to search results

Villa CouCou
13,520

Onbegrensde aspiraties op de kop van de befaamde Laan van Meerdervoort waar een statig Haags herenhuis begin 2019 werd omgetoverd tot de lokaliteit die het nu is: een grootsteedse Frans geïnspireerde zaak met naast fine dining restaurant ‘La Cuisine d’Alexandre’, cocktailbar, salon de thé, enorme binnentuin en een heuse indoor-petanquebaan. Om het Franse gedachtegoed ondubbelzinnig uit te dragen tellen we onder de medewerkers louter Franssprekenden. Naast chef-kok Alexandre Martiano en restaurantmanager Edouard Gaudin een bataljon jonge bedienheren dat, hoewel koddig uitgedost met gilet en baret, de verplichte menu’s en veelal Franse wijnen bekwaam en toegewijd toelicht in Franglais. We proef verrassende composities als gekonfijte fazant op brandnetelcoulis met kastanjecrème en doodstrompet, en gebakken regenboogforel op geroosterde schorseneren en hollandaisesaus. Even veelbelovend is perfect bereide Wellington van hert, bij bietstructuren en hertenjus. Een ware proeve van bekwaamheid waarin deze nieuwkomer in onze gids glansrijk slaagt. Bienvenue chez Gault&Millau!

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-23:30
Wednesday 12:00-23:30
Thursday 12:00-23:30
Friday 12:00-00:30
Saturday 12:00-00:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Fouquet

1320

Dekxels

1320

Oogst

13,520