In het centrum van Eindhoven aan de Kleine Berg ontvangen chef Yuri Wiesen en echtgenote-gastvrouw Jessie hun gasten in een mooi en comfortabel ingericht restaurant. Zij zorgt samen met haar team voor een zeer aangename, ontspannen sfeer. Hij voert zowel een lunchkaart, menu van drie gangen (enkel lunch) tot acht gangen of een ruime à la carte. Met zijn nauwkeurig en evenwichtig keukenwerk is een boeiende en zorgeloze culinaire belevenis steeds gegarandeerd. Langoustine geeft hij geroosterd een perfecte cuisson mee met garnituur van pompoen en ragfijne emulsie van de pantsers opgewerkt met kaffir limoen. Zacht gekonfijte rode kool en krokante kruidenkoek vormen samen met een toets banyuls een prima omkadering bij licht krokant gebakken ganzenlever. Op karkas gebraden wilde patrijs uit Schotland heeft naast een secure cuisson op zich niet veel nodig om met zijn verfijnd smaakkarakter te plezieren. Zachte zuurkool en jus met laurier en jeneverbes maken het gerecht compleet.