Back to search results

Aan de Poel
1720

Geruststellend informeel, warm, huiselijk. Zo kun je dit geweldige bedrijf met zijn strak, moderne inrichting, ruime tafelschikking, comfortabel meubilair en laatste innovaties op culinair gebied kort samenvatten. Gezegend met een ambiance die past bij de setting en standing van dit inmiddels zeventien jaar tellende toprestaurant. Een plek waar het hartelijke en accurate personeel je al bij binnenkomst een bevoorrecht gevoel bezorgt. Chef-eigenaar Stefan van Sprang leidt de achterkant met zijn meerkoppige keukenbrigade, maar de chef deinst er niet voor terug om zijn creatieve lekkernijen aan de voorkant persoonlijk toe te lichten. Licht gebrande zeebaars verfijnt hij met paling, gele wortelchips, gepekelde komkommer en een parmante tom yam vinaigrette met sesam. Ook in perfect gebakken black cod bij shiitake, kaviaar en beurre blanc met sereh-olie proeven we een verbluffend samenspel van delicate, doch puntgave smaken. Over het dessert van witte chocolademousse, hartige kletskop, fluweel sorbetijs van ananas en jus van passievrucht wordt aan tafel macadamianoot geraspt. Elegante presentaties bovendien, en niet zelden ‘rond’ gemaakt met loepzuivere keuzes uit de wijnschat die inmiddels ontelbaar veel gevierde domeinen én nieuwerwetse ontdekkingen telt.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Mercredi 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Jeudi 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Vendredi Fermé — 18:30-22:00
Samedi Fermé — 18:00-22:00
Dimanche Fermé

Prix

  • Sommelier de l'Année 2016
  • La plus belle terrasse de l'Année 2011

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Taiko

1720

RIJKS®

1720

Vinkeles

17,520