Back to search results

até
14,520

In The Dylan, een vijfsterren boetiekhotel in hartje Amsterdam, kun je goed eten. Dat wisten we al vanwege Vinkeles en de meer bescheiden brasserie Occo. Het hotel heeft er een bijzondere plek bij. Até, een ‘chef’s table’ met zes couverts is waarschijnlijk het kleinste restaurant van Nederland. Chef Filip Hanlo brengt met kunde en plezier een elegant menu gebaseerd op de keuken van zijn geboorteland Mexico waarin sterke Japanse en Franse invloeden zijn verweven. We genieten onder meer van een hapje met koud gerookt wagyu vlees, van fantastische rauwe wilde zeebaars ingepakt in kombu en bereid met ponzu en leche de tigre, en van een creatieve en geestige ‘Martini’ of beter sake-tini met sake, komkommerwater, gin en sorbet van shiso. Een heel bijzonder nieuw minirestaurant van een bevlogen chef die meteen twee koksmutsen mag opzetten.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 19:00-22:00
Jeudi 19:00-22:00
Vendredi 19:00-22:00
Samedi 19:00-22:00
Dimanche Fermé

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

THE DUCHESS

1420

BREDA

1420

Café De Klepel

1420