Aan de boorden van de Maas is en blijft dit een prachtig huis met een uitgesproken stijl. Daarvoor staan Servais en Stephanie Tielman met hun keuken- en zaalteam garant. Uitmuntende producten krijgen een zeer secure bereiding. Voorbeeld zijn coquilles die in twee bereidingen geserveerd worden. De bereiding met piccalilly-ijs is verfrissend en mooi evenwichtig. Deze met madras curry is boeiend en gedurfd. Tartaar van niet al te vette wagyu komt met kaviaar en doet het wonderwel met verfrissende elementen zoals een gearomatiseerde olie wat voor een ingetogen gerecht hoog op smaak zorgt. De cuisson van het gebakken stuk West Country lam is indrukwekkend. De gekonfijte nek heeft iets moeilijker om echt te kunnen overtuigen. Doperwten en ratatouille zijn prachtige begeleiders met daarbij een diepe jus die alles mooi samenbrengt. Als slot een prachtig soufflé met juiste consistentie met daarnaast ananas met basilicum en yoghurt als een mooie contrastrijke combinatie.