Back to search results

Studio.
1520

Chef Gilbert von Berg en zijn team laten zich niet inspireren door één bepaalde keuken. Ze brengen wel één menu dat ook volledig vegetarisch beschikbaar is. Hij verrast zijn gasten graag met ongewone en spannende combinaties. In de geest van surf ’n turf brengt hij tonijn, noordzeekrab en dungesneden mi cuit eendenlever samen op een bord met vinaigrette van sesam en Hollandse garnaaltjes en een zwierige zeewiersalade. Mooi hoe daarbij alle ingrediënten elkaar versterken en diverse smaken fijn in elkaar vloeien. Ook in een pure bereiding rond rog met planktonsaus en salade van Chinese spitskool, oesterblad en zalmeitjes en afzonderlijk geserveerde en keurig in gerookte boter gepocheerde Ierse Mór oester toont Studio zin voor samenhang rond diverse zilte smaaktoetsen.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé — 19:00-19:30
Mardi 12:00-13:00 — 19:00-19:30
Mercredi 12:00-13:00 — 19:00-19:30
Jeudi 12:00-13:00 — 19:00-19:30
Vendredi 12:00-13:00 — 19:00-19:30
Samedi Fermé
Dimanche Fermé

Équipe

Gilbert von Berg Chef, Propriétaire

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Beluga Loves You

15,520

Tout à Fait

15,520

Au Coin des Bons Enfants

1520