Bistro Flores
1420

Plantaardige gerechten maar dan van een hoog niveau. Zo ontwikkelden ze Koji Greens, hun eigen plantaardige charcuterie, lekker bij het aperitief en beslist een culinaire ervaring. Vervolgens een knappe combinatie van beekridder, aardpeer, aardappel en bijenpollen. Creatieve gerechten met respect voor mens, dier en natuur. Als hoofdgerecht gaan we voor gans met venkel, zwarte bes en rode biet. Opnieuw een smakelijke en originele creatie. Het menu van drie tot zes gangen, al dan niet volledig plantaardig, kan met aangepaste wijnen of sappen, is goed van opbouw en correct van prijs. Bovendien is de service attent en ontzettend gastvrij.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 17:30-22:00
Mercredi 17:30-22:00
Jeudi 17:30-22:00
Vendredi 17:00-22:00
Samedi 17:00-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Luuk Freriks Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

De Portier

1420

Vesters

1420

Konijnenvoer

14,520