Botanica
1220

Chef-kok Bas Hoog en maître-sommelier Pieter Paul Dijkhuizen zijn de steunpilaren van dit opmerkelijke restaurant van het Haagse voco-hotel. Gesitueerd in het prachtig gerestaureerde, voormalige onderkomen van de ABN aan de befaamde Kneuterdijk. De keuken focust op lokaal, duurzaam en seizoensgebonden, en dan vooral op fruit en groenten. Zoals blijkt uit de evenwichtige schotel van andijvie, kappertjes, aardappel en brandnetel bij roggevleugel. Of cheesecake van Le Petit Doruvael, opgetild door een gewiekste omlijsting van kersen, citroentijm, stroop en haverkletskop. Verrassend eigentijdse gerechten, in een eclectische setting.

Heures d'ouverture

Lundi 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Mardi 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Mercredi 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Jeudi 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Vendredi 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Samedi 10:30-14:00 — 17:30-22:30
Dimanche 10:30-14:00 — 17:30-22:30

Équipe

Bas Hoog Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Restaurant ñ

1220

Tommy's & Zuurveen

1220

Des Indes

1220