Daalder
1520

Het modern en kleurrijk ingerichte restaurant Daalder is gevestigd in het uit 1924 als Rijksmonument geklasseerde pand Het Sieraad. Chef Dennis Huwaë en zijn brigade werken met de meest verse producten. Malse Anjouduif is daarvan een voorbeeld. Perfect bereid en met garnituren van artisjok, pistache, groene olijf en kumquat proeven we een zeer evenwichtig gerecht van hoog niveau. Ook het dessert met sorbets van rode biet, en van groene appel en lavas die elkaar prachtig aanvullen, verdient een speciale vermelding. Mooi hoe garnituur van cacaonibs en chocoladeparels daarbij meer effect qua textuur heeft. Op de wijnkaart staan naast referenties uit de meer bekende landen ook interessante flessen uit landen als Georgië, Slowakije en Libanon. Bijna alle wijnen zijn per glas te bestellen. De sommelier vertelt er met passie over en geeft uitstekend advies.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé — 18:30-00:00
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi Fermé — 18:30-00:00
Vendredi Fermé — 12:30-00:00
Samedi 12:30-17:00 — 18:30-00:00
Dimanche 12:30-17:00 — 18:30-00:00

Équipe

Dennis Huwaë

Prix

  • Jeune Chef de l'Année 2018
  • Prix-Plaisir de l'Année 2014

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Ron Gastrobar

1520

Umeno

1520

Beulings

1520