De 6 Linden
13,520

Knap hoe chef Jesse Verdonk en gastvrouw Eelke Mol van deze Zeeuwse boerderij in de buurtschap Heille nabij Sluis een B&B hebben gemaakt inclusief eigentijds ingericht restaurant in de voormalige koeienstal. Een centraal opgestelde en imposant werkende Bullerjan houtkachel zorgt ervoor dat de immense ruimte ook bij vriesweer behaaglijk warm is. De chef werkt met producten van biologische origine deels afkomstig uit eigen opbrengst. Hij kookt met gevoel en verstopt zachte zuurkool en aardappelpuree met saffraan netjes onder dun gesneden gerookte zalm met daarrond gember beurre blanc. Beperkte maar degelijke selectie wijnen die allemaal per glas beschikbaar zijn. Leuke nieuwkomer vlak bij de Belgische grens die een eerste koksmuts verdient.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 18:00-22:00
Jeudi 18:00-22:00
Vendredi 18:00-22:00
Samedi 18:00-22:00
Dimanche 18:00-22:00

Équipe

Eelke Mol Maître
Jesse Verdonk Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

De Vijverhoeve

1320

Dell'arte

13,520

Le Sommet

1320